Дружина екс-гравця київського Динамо Миколи Морозюка Ірина заявила, що вона вже понад пів року "розлучена" з футболістом, бо останній нібито часто зраджував їй

Про таке вона розповіла в інтерв'ю каналу Олицька.

"Ми розлучилися півроку тому. Спочатку ми з ним взяли паузу - це було в жовтні 2019 року. Так вирішили. Чи були почуття, коли він переїхав до Туреччини? Частково так. І у нього, і у мене. У когось більше. Він запустив процес, а я його закінчила.

Чи є зараз хтось у Колі? Я думаю що ні. Він не знайде краще за мене. Чи зраджував він мені? Думаю, так, зраджував. Як до цього ставлюся? Та ніяк не належу. Я цього не відчувала, але допускаю це. Чи хотілося мені йому змінити? Хотілося, але я не зраджувала", - сказала в сльозах Ірина.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Показати ще

Щоправда, дівчина зізнається, що попри численні зради, вони можуть знову зійтися, але чи дійсно це станеться – невідомо.

"Ми взяли паузу, але не розлучилися. Була ймовірність, що ми повернемося один до одного. Я не знаю що буде далі. Може бути, через рік ми будемо разом. Або через півроку, або через тиждень. Або ніколи. Я допускаю будь-який момент у своєму житті", - підкреслила вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Морозюк показала себе до та після пластики - вгадай, де "натуральне", а де робота хірурга.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе фото.