Як відомо, близнюкам знаменитого футболіста Кріштіану Роналду - Матео і Єві, які з'явилися на світ завдяки сурогатному материнству, виповнилося три роки. А відтак, спортсмен закатав у своєму будинку свято, навіть попри те, у світі бушує коронавірус.

Відповідні фото з'явилися на Instagram-сторінці коханої футболіста Джорджини.

"Сім'я - це те, де починається наше життя і де любов ніколи не закінчується. Сьогодні ми святкуємо день народження Єви і Матео. Нашим маленьким зіркам виповнилося 3 роки. Я кожен день дякую Богові за щастя, турботу, здоров'я, любов та нашу велику сім'ю. Я вас люблю", - написала вона.

Скріншот допису

Зокрема, на фото можна помітити, як Роналду перевдягнувся в Алладіна, Джорджина – в Могутнього Рейнджера, а дівчатка перевтілилися на двох принцес.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Варто зауважити, що напередодні свята Роналду показав світу миле фото свої доньок, яке вкрай зворушило фанатів футболіста. Про це свідчить понад сім мільйонів лайків та тисячі коментарів з тим, що дівчатка справжні ангелята.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26-річна кохана Кріштіану Роналду показала ідеальне тіло, про таке мріє кожна. Дівчина поділилася спортивним знімком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", челендж Кріштіану Роналду дістався України - наші футболісти "скрутилися в баранячий ріг".

Також "Знай.ua" писав, що "Він зробив все можливе", - дворазова олімпійська чемпіонка побила рекорд Кріштіану Роналду