Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Так, вже цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове відео, на якому вона позує в короткій жовтій сукні, яка ідеально підкреслила пишні форми красуні, зробивши акцент на її тонкій талії. Морозюк зробила собі хвостик і традиційно нафарбувала губи червоною помадою.

Скріншот сторіс

"Дівчатка, вітаю себе з новосіллям. А де взяла це круте плаття, розповім пізніше", - написала вона. Варто зауважити, що напередодні вона вже показувала цю сукню, але лише в сторіс. Тоді вона гуляла в компанії подруг, показавши своє вміння відриватися.

Скріншот сторіс

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

"Боже, подивіться на це чудо. Ти з ним цілувалася? Ні. Звичайно ні, тому що я їла в Макдональдс", - заявила Морозюк в цій самій сукні, показавши на свої розмазані губи.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше заплакана дружина Морозюка зізналася про зради та розставання з екс-динамівцем – "Він почав, я закінчила"

Як повідомляв портал Знай.ua, Скандальна дружина ексдинамівця Морозюка вбралась у спіднє перед гарячим вікендом - "Чекаєте?"

Також Знай.ua писав, що Дружина екскапітана "Динамо" приєдналася до "подушкового" челенджу та показала голе