Український боксер Олександр Усик поділився відео, у якому він жартома звертається до свого вірогідного майбутнього противника британця Дерека Чісори.

Відповідний запис був оприлюднений на сторінці Усика в соціальній мережі Instagram

На відео можна побачити, як Усик біжить морським узбережжям (зараз він знаходиться у Затоці, Одеська область). Під час цього він вигукує ім'я "Дерек" і якісь інші слова.

Компанію Усику склав інший український боксер-чемпіон Василь Ломаченко, син Усика, а також оператор.

Олександр Усик може провести бій з британцем Дереком Чісорою вже наприкінці серпня 2020 року. Про це стало відомо завдяки заяві промоутера Едді Хірна для одного з британських спортивних видань.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Раніше глава Matchroom вже говорив, що бій між українцем та англійцем буде пройде, швидше за все, за межами Великобританії. Але місце все ще невідомо.

"Ми ведемо переговори щодо цього питання. Багато країн приходять до нас, і це може бути єдиним способом проведення цих боїв в найближчі місяці. Ми все ще повинні узгодити все з платформою DAZN, але після нашого урочистого виступу в Саудівській Аравії вони дізналися, що не все має відбуватися у США", — сказав Хірн.

Усик, фото: Instagram

Спочатку бій Усика з Чісорою було заплановано на 23 травня в Лондоні. Поєдинок було перенесено після того, як Британська комісія з контролю за боксом заборонила проводити бої в країні до кінця травня через пандемію коронавірусу.

Поєдинок з Чісорою стане для Усика другим у суперважкій вазі. Дебютував українець в хевівейті в жовтні минулого року, перемігши технічним нокаутом Чазза Візерспуна. Переможець бою Усик — Чісора зможе в майбутньому розраховувати на зустріч з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, Усик зачепив Чісору за живе потужної тирадою - "Спробуй поцілити...".

Як повідомляв Знай.uа Грицай пригрозив Усику і закликав "не плювати в колодязь, з якого сьорбає все життя".