Відомий український боксер-професіонал Іван Редкач часто радує своїх численних шанувальників яскравими фото, а також не забуває і підняти настрій. Іван опублікував відео, на якому продемонстрував новий для себе тип тренування — стрибки у стилі зайця.

Читайте Знай Google News!

Відомо, що український спортсмен працював з такою вправою під чуйним керівництвом тренера і спочатку йому такі рухи не подобалися, а пізніше Іван навіть "закохався" в такі стрибки. Про це стало відомо завдяки новій публікації Івана в мережі Instagram.

"Це наш перший тиждень тренувань з Джеком після бою з Денні Гарсією. Перший тиждень жаб'ячих стрибків... Джек, я ніколи не забуду цей тиждень)) Це були тортури, я ненавидів їх, але все ж робив це... Чотири місяці минуло, і я закохався в цей вид стрибків", - пише український спортсмен.

Також варто нагадати нашим читачам, що Іван Редкач, який "прославився" тим, що вкусив свого опонента по рингу, викликав на бій досвідченого американця Едріена Бронера. Іван звернувся до 30-річного американського спортсмена на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Бронер, займися своєю формою, щоб не розчарувати промоутера, і давай зробимо це. Звичайно, тільки якщо ти будеш відповідати за свої слова, сказані в ефірі Showtime, в головному бою зійдуться Джервонта Девіс і Лео Санта Крус, а в андеркарді - Бронер і Редкач", - написав українець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Теофімо Лопес терміново звернувся до Ломаченка: "Кисонька, я поцілую тебе в лобик".

Як повідомляв Знай.uа бій Ломаченка та Лопеса може пройти без глядачів - Боб Арум приніс сумні новини.

Знай.uа писав, суперник Ломаченка Лопес викупався в "рожевих компліментах" татуся: "Мій син - найкращий...".