Даша Савіна стала відома вболівальникам як дівчина Владислава Супряги - українського футболіста, гравця київського "Динамо", чемпіона світу у складі молодіжної збірної України U-20. Однак їх стосунки не тривали вічно, і тепер красуня зустрічається з іншим перспективним атлетом - "шахтарівцем" Валерієм Бондарем. Такий трансфер не лишив громадськість байдужою, і на дівчину полився потік бруду, при чому не лише від користувачів інтернету, але й діячів футбольного світу. Савіна дала можливість висловитися усім, після чого дала жорстку відповідь хейтерам.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним постом Даша Cавіна поділялася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Отже, я вам вчора дала виговоритися. До речі, не видалила жодного повідомлення, навіть самі мерзенні. Тепер моя черга. Поговоримо? 😉

⠀- ви бачите тільки те, що вам дозволяють побачити. Все головне залишається в нижній частині айсберга. Не судіть про те, чого не знаєте. А ви не знаєте нічого, а я не хочу копатися в особистому.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

- ви можете дорікнути людини всім: вчинками, характером, минулим і навіть зовнішністю ... Ніколи не дорікайте його любов'ю, адже ви не знаєте, що відчуває людина і як чисті його почуття

- жінки не йдуть просто так. Просто тому що захотілося, просто тому що розлюбила, просто тому що кого-то зустріла. Ні. Бог нагородив жінку терпінням і вона до останнього сподіватиметься, вірити і чекати. Вона йде тоді, коли її терпіння дає збій і самі небеса безсилі вже щось зробити. Іде, знаючи, що назад дороги немає.

- наявність вибору у жінки закінчити відносини з власної ініціативи і думати про себе теж для деяких є страшним недоліком, навіть злочином. При тому, що для багатьох чоловіків міняти партнерок як рукавички, змінювати свою половинку, брехати - це норма.

- тепер з приводу істерик деяких коментаторів про «зламала кар'єру, через тебе не перейшов в Аякс ...» Наївні ви мої, не все, що пишуть в ЗМІ- правда, частіше це роздутий піар, часто брехня. Невже ви і в правду думаєте, що молодий 18-річний на той момент хлопець міг приймати рішення ??? <...> Все було вирішено без нього! 🤞Так що, не шукайте винних. Весь складний для Влада період я була з ним і в Дніпро за ним поїхала, і підтримувала у всьому. І нас поливали брудом ті ж Хейтер, які зараз звеличують Влада і ллють бруд вже на нас з Валерою. Я це вже проходила, тому я - стресостійка. На сьогоднішній день, все прекрасно у Влада склалося і розлучилися ми з ним на гребені його хвилі, на зльоті його кар'єри", - написала дівчина.

Також вона звернулася до "колег по футбольному цеху", закликавши їх проявити професіоналізм і людяність й не лізти в особисте життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Динамо vs Шахтар: гаряча дівчина Супряги опинилася в обіймах Бондаря.

Як повідомляв портал Знай.ua, Президент спробував пограти у футбол, обійшлося не без інцидентів - поцілив у голову підлітку.

Також Знай.ua писав, Судять не гірше чоловіків: Монзуль та інші арбітри в футболі.