У понеділок, 12 жовтня, стало відомо про те, що Енцо Тотті, батько легендарного капітана італійської "Роми" Франческо Тотті, помер після зараження коронавірусною інфекцією. Про це повідомляє Football Italia.

Читайте Знай в Google News!

За даними видання, 76-річний Енцо кілька років тому переніс серцевий напад. У батька знаменитого футболіста було ще кілька серйозних захворювань. Пару днів тому Тотті-старший був госпіталізований з діагнозом Covid-19.

Варто уточнити, що 44-річний Тотті є вихованцем "Роми". Він виступав за клуб з 1992 по 2017 рік. Всього у складі "вовків" форвард взяв участь у 785 матчах, в яких став автором 307 забитих м'ячів, а також віддав 139 результативних передач.

З "Ромою" Тотті ставав чемпіоном Італії, а також дев'ять разів фінішував на другому місці. В активі футболіста також по два завойованих Кубка і Суперкубка Італії. Зі збірною Італії він ставав чемпіоном світу в 2006 році, а також доходив до фіналу чемпіонату Європи в 2000 році.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, режисер, кінодраматург і письменник Олег Осетинський помер 28 вересня у віці 83 років. Він називав себе гуру "Акваріума" і "Зоопарку" на початку їх творчого шляху.

Як повідомляв портал Знай.uа, російський актор Микита Логінов помер від серцевого нападу на 57-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що мама "Рембо" Сильвестра Сталлоне померла трохи не доживши до 100-річчя.