Спортивні експерти заявляють, що "результат краще, ніж сама гра". Так насправді і сталося. Україна програла Польщі, матч відбувся на Сілезькому стадіоні в Хожуві в середу, 11 листопада. Підопічні Андрія Шевченка атакували і грали краще, але голи забивали поляки - Кшиштоф Пентек і Якуб Модер.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських спортивних видань.

Протягом усього матчу ініціатива переходила від однієї команди до іншої. Команда Андрія Шевченка могла повести в рахунку на початку зустрічі, але упустила прекрасну можливість. Андрія Ярмоленко було збито у штрафному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Однак капітан "синьо-жовтих" з 11-метрової позначки пробив у штангу.

Україна - Польща, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Проте поляки свій шанс не упустили, наприкінці першого тайму Кшиштоф Пьонтек забив гол після помилки воротаря Андрія Луніна, коли він далеко за межі штрафного вийшов на фланг і не зміг зупинити м'яч, залишивши ворота порожніми.

У перерві тренери "синьо-жовтих" провели три заміни - на поле вийшли Циганков, Марлос і Мораес. Однак вдруге свій шанс використали поляки. Вийшов на заміну Якуб Модер і подвоїв перевагу, вдало зігравши на добиванні. Відійти від другого пропущеного м'яча українцям не вдалося.

Варто також нагадати нашим читачам, що в суботу, 14 листопада, збірна України на виїзді зіграє з Німеччиною в п'ятому турі групового раунду Ліги Націй, потім 17 листопада - проти Швейцарії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, захисник збірної Англії бажає грати за Україну: Шевченко поділився умовами.

Як повідомляв Знай.uа, перша в історії зустріч київських хокейних клубів закінчилася бійкою, лежачого добивали кулаками.

Знай.uа писав, Шахтар розірвав Динамо тренера Луческу на шматки на очах у Шевченка і Усика.