На тренувальній базі італійського професійного футбольного клубу "Рома" з Риму було знайдено 20 снарядів часів Другої світової війни.

Про це йдеться в заяві клубу в соціальній мережі Twitter.

Читайте Знай в Google News!

"Спасибі команді саперів італійської армії, яка успішно вилучила снаряди часів Другої світової війни з нашої бази в Тригорії", - написано там. Самі ж снаряди, за інформацією видання Football-Italia, виявлені під час будівництва нових полів, розташовуючись прямо по центру тренувальної бази.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

При цьому, "Рома" не зупиняла тренування через небезпечну знахідку, адже перша команда займалася абсолютно в іншій частині бази.

"Рома" була заснована в 1927 році в результаті об'єднання трьох римських команд: ФК "Роман", "Альба-Аудаче" і "Фортітудо-про Рома". Вона відома по золотисто-жовтим і пурпурно-червоним кольорам, а домашні матчі проводяться на "Стадіо Олімпіко", який вміщує більше 72 тисяч глядачів. Вони зустрічалися в Лізі чемпіонів з "Динамо". Однак через те, що один з уболівальників розбив лоб головному судді, матч був перенесений, а незабаром римському клубу зарахували технічну поразку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, поєдинок Майк Тасон-Рой Джонс: у Лос-Анджелесі легенди боксу знову били один одному обличчя. За цей бій Майк отримає 10 мільйонів зелених, а Рой - 3 млн.також обидва спортсмени отримають відсотки від продажу платних трансляцій.

Як повідомляв "Знай.ua", "Гоняющий лисого" Дзюба повернув собі капітанську пов'язку перед матчем: заграв після скандалу.

Знай.ua писав, територію кладовища огородила поліція, фанатів не пустили попрощатися: як проходили похорони Дієго Марадони.