У так званій "ДНР" сталася вельми комічна для футбольного світу ситуація. Місцеву футбольну команду нахабно перейменували на "Шахтар". А самі "спортсмени" кажуть, що Донецьк "всього лише відновлює історичну справедливість".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню інформаційного ресурсу бойовиків.

Клуб з новою назвою дебютував у зимовій першості так званої "ДНР".

"Тут грають вихованці футбольних шкіл. Тобто - наші місцеві. Це той "Шахтар", який був ще при Радянському Союзі", - заявив гендиректор команди Руслан Чередников. Він також заявив, що цей клуб - це "бренд Донбасу".

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Українські журналісти нагадують, що даний клуб з Донецька жодним чином не пов'язаний з чемпіоном України "Шахтарем". А спортивний паблік в соціальній мережі Instagram вже встиг пожартувати над ситуацією:

Публікація "Брутального футболу", скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що головним арбітром матчу Ліги чемпіонів "Ювентус" - "Динамо" буде Стефані Фраппар з Франції. Це перший випадок в історії ЛЧ, коли жінка виступає головним суддею. 36-річна француженка розсудить команди 2 грудня в Турині. Про це повідомляється на офіційному сайті київського клубу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зіткнення футболістів на полі відправило спортивну зірку до лікарні без свідомості: "Прошу помолитися".

Як повідомляв Знай.uа, український боксер Берінчик показав, як правильно загартовуватися, щоб не хворіти: мороз по шкірі.

Знай.uа писав, "дрочуна" Дзюбу спіткала карма просто серед футбольного поля: травмував причинне місце.