Український футболіст і захисник, півзахисник англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко між тренувань і матчів періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Близько дев'яти годин тому в Stories з'явилося відео, де Зінченко лежить разом зі своєю дружиною телеведучою-красунею владою Седан в одному ліжку, а разом з ними їх бульдоги Луї і Мія.

Читайте Знай в Google News!

"Коли в будинку за пульт відповідаєш не ти", - написав відомий футболіст у відеозапису. При цьому незрозуміло, чи спить в цей момент Влада Седан, але на великому екрані Олександру Зінченку доводиться дивитися новий епізод українського шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною в головній ролі.

На екрані ж в цей момент з'явився Євген Ковтуненко, який в останньому випуску показував Ксенії кілька приміщень, де відчуває себе комфортно.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще
Менше місяця тому Олександр Зінченко описував своє обурення щодо всього бруду, який вилився на нього і його сім'ю після гри 14 Листопада. "В черговий раз переконався який у нас народ і як вони вміють підтримувати. На щастя чи жаль, попит вже такий, що помилятися на чужій половині поля вже не дозволено", — писав він у публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Зінченка Влада Седан показала ноги від вух і змусила чоловіків заздрити: "Пощастило хлопцю"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Зінченка Влада Седан показала "ланцюгових псів": "Вони ж п*рдять і хроплять"

Знай.ua писав, дружина Зінченка Влада Седан перетворилася на Фреймут.