У вівторок, 8 грудня, столичний футбольний клуб "Динамо" спромігся пробитися до Ліги Європи, обігравши в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів "Ференцварош" з Угорщини. До слова, головний тренер турецького клубу колишній динамівець Сергій Ребров.
Читайте Знай в Google News!
Про це стало відомо завдяки трансляції, яку вів один з українських телеканалів.

Динамо, фото: скріншот з матчу

Команди грали в Києві, від результату матчу залежало, хто з них продовжить боротьбу у весняній частині другого за значенням європейського клубного турніру.
У першому таймі команди грали дуже обережно і майже не створювали небезпечних моментів біля воріт суперника. А в другому єдиний в поєдинку м'яч забив гравець "Динамо" Денис Попов – це сталося на 60-й хвилині.
Підсумковий результат - 1:0 на користь "Динамо". Українська команда з чотирма очками посіла третє місце в квартеті G. Навесні кияни зіграють в 1/16 Ліги Європи.
Варто також нагадати нашим читачам, що в середу, 9 грудня, свій останній матч групового етапу Ліги чемпіонів зіграє донецький "Шахтар", його суперником стане "інтер" з Мілана, поєдинок відбудеться в Італії. Українська команда може за його підсумком залишитися в Лізі чемпіонів, продовжити боротьбу в Лізі Європи або зайняти останнє місце в групі, залишившись без євровесни.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Раніше повідомляли, Луческу дав шанс молоді, "Динамо" готується до нових викликів: "Залишилося небагато...".
Як повідомляв Знай.uа, український боксер Сіренко загорівся боєм проти Усика: "Нам доведеться з ним побитися".
Знай.uа писав, дружина футболіста Динамо показала, які частини тіла вона збільшила: "Не бачу нічого поганого".