20-річна українська спортсменка-дзюдоїстка, чемпіонка Європи та дворазова чемпіонка світу Дар'я Білодід відпочиває у Домініканській республіці. Виявляється, купальник їй пасує не гірше, аніж кімоно.

Світлинами з поїздки атлетка ділиться на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

У останній публікації Білодід показала свій луку закритому купільнику біло-чорного кольору. Його дизайн доволі класичний і витриманий, однак маленьку пікантну деталь він все ж демонструє — білосніжну поверхню грудей, яку ще не зафарбувала засмага.

Дарина дуже щаслива своїм відпочинком і відзначає красу Домініканської республіки:

"Умиротворення душі 🤍 Місце, де не хочеться ні про що думати, хочеться просто милуватися бурхливим океаном, шикарним пляжем з білим піском і ... пальмами.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Місце, де кожне фото без фільтрів виходить як картинка, де люди добріші і життєрадісніші, тому що живуть з видом на рай і отримують задоволення від усього, що їх оточує. Місце, де завжди тепло і сонячно, де є дуже смачні види екзотичних фруктів, які такі різні, але кожен по своєму незвичайний і смачний. Місце, де тренування доставляють ще більшого задоволення ніж зазвичай, з такими то видами і кліматом. Місце, де Добре і спокійно", — написала вона у підписі до фото.

Аудиторія спортсменки прийшла у захват від відвертого образу атлетки.

"Без кімоно не повірю, що це ти", -пише вражений коментатор. Більшість інших обмежуються коротшими вказівками на красу і сексуальність молодої дівчини - ступінь захоплення Українською Анакондою окремих чоловіків дозволяє припустити, щохтось вже міг і полізти "придушити свого вужика".

Скріншот Instagram

"Анакондою" Білодід прозвали шанувальники за її особливоуспішній ефектні прийоми, у якихвона душить супротивника, немов ця величезна південноамериканська рептилія. Це прізвисько навіть дало назву документалці про чемпіонку.

Нагадаємо, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід зробила це зі своїми щічками вперше: "Даша, міняй хлопця..."

Як повідомляв Знай.uа, дзюдоїстка-красуня Білодід неабияк "загуляла" після важких тренувань: "Можна і...".

Знай.uа писав, Українська дзюдоїстка-красуня Білодід поскакала на залізному монстрі: "Кайф...".