Позамежний рейтинг, який був у Володимира Зеленського на початку президентства, давно вже залишився в минулому - і продовжує знижуватися. Чому це відбувається і з кого за це питати?

Про це в програмі «НеДобрий Вечір» розповідає Ігор Лесєв.

«Вові так сподобалася його нова роль, що він вже мріє про другий термін. І це ще не отримавши першого. І Вова зараз дуже стурбований. Щоранку він прокидається і починає стежити за своїм рейтингом ... І ось Вова переконаний, що рейтинг у нього такий через людини з поглядом Шмигаля. І ось тут Вова-Трубач одночасно і прав, і неправий», - зауважує він.

Звичайно, при такому кабінеті та такому його главі, як зараз, рейтинг у президента навряд чи буде вище. Ось тільки хіба Денис Шмигаль - самостійна політична фігура? Хіба нинішній кабінет - його кабінет, а попередній був кабінетом Гончарука? Хіба хтось із них вигравав вибори на чолі своїх партій, створював коаліції та розподіляв міністерські пости? Нічого подібного не було. Ці кабінети - кабінети Зеленського, а прем'єри - його ставленики. Логічно припустити, що і питати за стан справ в країні будуть з президента, а не з когось ще.

Втім, люди на зразок Шмигаль не такі небезпечні для рейтингу Зеленського, як люди на зразок Юрія Вітренка, якого запросив в уряд знову-таки президент. Запросив автора тих самих схем, через які багато разів зростають цифри в платіжках.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

«Ось просто подумайте. Чувачелло йде в міністри, і одночасно судиться, щоб йому держава Україна виплатила 4 мільйони доларів. Це як якби Іванісов подав до суду на зґвалтовану дівчину за те, що вона зіпсувала йому політичну кар'єру ...

... Купа квартир в Києві, у діточок хата на 300 квадратів в Німеччині. На банківському рахунку 900 тисяч гривень і майже 3 ляма доларів. Власник офшорних компаній на Кіпрі та в Панамі», - розповідає ведучий.

На нинішньому посту зарплата Вітренка близько 45 тисяч гривень. Для більшої частини українців це казкове багатство, але Вітренко таких грошей і не помітить. І буде намагатися не відпрацьовувати їх, а збільшувати свої статки. І навряд чи рейтинг Зеленського від цього виросте.

Раніше, як повідомляє Знай, Лесєв висловлював обурення тим, як безцеремонно західні країни втручаються в українську судову реформу.

Також він висловив думку щодо кампанії проти сексизму.