Останні події, пов’язані з протистоянням Банкової і проросійських політиків будуть ще більше підштовхувати владу до боротьби з ними. Влада зацікавлена довести справу до кінця і «вичавити» їх з України. Таку думку у своєму блозі висловила журналістка Катерина Котенкова.

«У соцмережах почали розповсюджуватися чутки про те, що Банкова й ОПЗЖ розіграли спектакль з метою прокачати необхідних політиків. Тому Банкова вимушена шукати додаткові методи впливу на ОПЗЖ», - коментує вона.

Посилення протистояння засвідчили події 10 лютого. Активісти «Національного корпусу заблокували в Києві представників організації «Патріоти – За життя», які прибули у столицю для підтримки телеканалів «112 Україна», NewsOne и ZIК. Названа організація – це фактично бойова фаланга ОПЗЖ, а очолює її нардеп Ілля Кива. Так ось, Кива і його «спортсмени» вляпались серйозно. Активісти «Нацкорпусу» затримали одного з бригадирів «спортсменів» Киви й виявили у нього зошит із записами, де згадується ОПЗЖ та вказані розцінки за роботу. Бригадир не заперечував, що одним із завдань, які давали куратори, була участь у платних мітингах ОПЗЖ. А далі за справу взялася Нацполіція.

«Судячи з усього, ці події ще більше підштовхнуть Банкову до варіанту системної війни з проросійськими політиками. Об’єктивно влада зацікавлена у тому, щоб довести справу до кінця і «вичавити» їх з України», - переконана Котенкова.

Нещодавно Знай.ua повідомляв, що Катерина Котенкова розповіла, чи надовго і за рахунок чого зміцнюється українська гривня.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Також Котенкова сказала, що комуналка в лютому може вирости до 4 тис. грн.