У провінції Тарлак на Філіппінах коза народила одноокого малюка-мутанта.

Як повідомляє видання Daily Star, 19 лютого 51-річна Евенлін Бала (Evenlyn Bala) виявила, що її коза зазнає труднощів при пологах. Сім'я викликала ветеринара, щоб допомогти тварині. Через годину народилося козеня. Вигляд новонародженого ошелешив хазяйку.

На опублікованому в мережі відео видно, як козеня-мутант лежить на землі і просить молока. Його єдине око з двома зіницями розташовувався по центру мордочки.

При цьому у малюка не було носа, тому йому доводилося дихати тільки через рот. З рота козеня висовувався язик. Сім'я годувала його за допомогою піпетки, оскільки харчуватися самостійно він не міг.

Донька Бали Шенна (Shaenna) розповіла, що її мати закричала, коли вперше побачила козеня-циклопа. Сім'я назвала новонародженого Теодором, що означає "подарунок від Бога".

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Ми були вражені, збентежені і налякані одночасно", - поділилася Шенна.

Ветеринар Тонні Боллгед (Tonny Ballgad) зазначив, що у козеня були вроджені аномалії, які почали проявлятися ще при формуванні плоду. На його думку, причиною появи на світ тварини-мутанта могла стати несумісність генів його батьків.

Нагадаємо, рибалка зловив біля берегів Індонезії дитинча акули з "людським" обличчям, кадри вразили весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Сполучених Штатах народилося диво-цуценя, у якого є додаткова пара лап і запасний хвіст.

Також портал Знай.uа писав, що тигр-пухляш вийшов до туристів і дозволив зняти відео: "Повертався від бабусі".