Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, поділилася у своїх Insta Stories фотографією з презентації нового кліпу на пісню Михайла Поплавського "Далі буде".

Захід також відвідали танцівниці, легенди шоу "Танці з зірками" Олена Шоптенко та Ілона Гвоздьова. Варто зазначити, що українські знаменитості привітали скандального ексректора Київського національного університету культури і мистецтв з прем'єрою.

"Для успішного проекту так важлива вірна команда, яка з тобою заодно, яка завжди підтримає і підставить сильне плече", - процитувала Гвоздьову Гросу, запитавши у підписників, чи згодні вони з цими словами.

презентація Михайла Поплавського, скріншот з Insta Stories Аліни Гросу

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу проміняла Романа Полянського на 71-річного Михайла Поплавського: "Я в шоці". Співачка розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram спільні фотографії з Михайлом Поплавським.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу, Надя Мейхер та інші зірки трепетно вшанували поетесу Лесю Українку.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чоловік Аліни Гросу вперше назвав справжню причину розлучення: "Бажаю їй тільки всього найкращого".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу змінила зачіску заради Романа Полянського, вже не блондинка.