Сьогодні, 6 березня 2021 року, рано вранці з'явилася інформація про те, що в Польщі в дорожньо-транспортній пригоді загинули 6 українців, ще 15 травмовані.

Це був рейсовий автобус Познань-Херсон. Він потрапив у ДТП неподалік польського містечка Кашице. Консули вже виїхали на місце трагедії.

"#Польща: поблизу м. Кашице рейсовий автобус Познань-Херсон потрапив у ДТП. 6 громадян України загинули, 15 госпіталізовані. Консули виїхали на місце події, взаємодіють з місцевою владою і лікарнями для надання консульської допомоги українцям і з'ясування всіх обставин аварії", - йдеться в повідомленні прес-секретаря МЗС України Олега Ніколенка в соціальній мережі Twitter.

Аварія в Польщі з українцями, скріншот: Twitter

Автобус з українськими номерами впав з віадука поблизу Ярослава. Польське видання RMF24 повідомляє про 34 поранених в результаті події. Автомобіль прямував до Перемишля, до кордону з Україною з 57 людьми на борту. Всі вони громадяни нашої країни.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, аварія в Італії відправила заробітчанку на той світ, "швидка" не встигла. Це сталося в Розарно, її збив Fiat 600 на Віа Націоналі. Жінка була родом з села Далешово Івано-Франківської області.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві "синій" таксист збив на переході маму з дитиною - "Встигла відштовхнути коляску"

Знай.ua писав, У Харкові мажор задавив пенсіонерку на зупинці і відбувся умовкою. Правопорушник пояснив слідчим, що під час руху жодних перешкод не помітив.