Молитва за батьків виступає однією з головних можливостей для дорослих дітей, щоб надати їм повагу.

6 березня 2021 року - Вселенська батьківська субота. Тому зараз ми пропонуємо вам розглянути три біблійних приклади молитви за тих, хто нас виростив.

Перше з них стосується того, щоб батьки могли знайти притулок у Христі. "Остання чверть" наших батьків може бути наповнена невизначеністю, незважаючи на те, що дивлячись на них, ми можемо думати, що їхнє життя відносно добре влаштоване. Вони можуть турбуватися про здоров'я, Фінанси і т. д.

Неминущий і істинний світ можливий лише, якщо ми покладаємо надію на Ісуса Христа. Тому потрібно молитися, щоб батьки зверталися за допомогою до Христа, пам'ятаючи про його незмінну любов.

Будь мені твердим притулком, Куди я завжди міг би ховатися; Ти заповідав врятувати мене, бо твердиня моя і фортеця моя-ти.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Наступний правило-молитися про те, щоб батьки постійно славили Бога і проголошували його великі справи. Адже вони старанно працювали вдома і на роботі, тому і заслужили на відпочинок. Однак наше життя не належить нам, за твердженнями Небесної мудрості. Бог створив нас, щоб ми прославляли його.

А я завжди буду сподіватися на тебе і множити всяку хвалу Тобі. Уста Мої будуть сповіщати правду Твою, всякий день благодіяння Твої; бо Я не знаю їм числа.

І останнє полягає в молитві про те, щоб Бог не залишив батьків в старості. Вона добре поєднується з другою. Бог хоче, щоб ми мислили ширше. Тому потрібно просити Його про підтримку батьків, і щоб вони могли сповіщати іншим його могутність.

Боже! Ти наставляв мене від юності моєї, і донині я сповіщаю чудеса твої. І до старості, і до сивини не залиш мене, Боже, поки не сповіщу сили Твоєї роду цьому і всім прийдешнім могутності твого.

Одним з найголовніших молитовних захисників батьків виступаєте ви, як доросла дитина. Це прекрасний спосіб проявити повагу батьків і матерів.

Небесний Батько, будь джерелом розради для наших батьків. Не залиш їх, коли вони стануть старше, щоб вони могли сповіщати твої справи і прославляти Тебе. В ім'я Ісуса Христа, амінь.

Нагадаємо, найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святому Шарбелю

Як повідомляв "Знай.ua", особлива молитва допоможе збутися заповітному бажанню

Знай.ua писав, найсильніша молитва про здоров'я матері Матрони: важливі слова для найріднішої жінки перед 8 березня