Українська виконавиця Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників якими-небудь новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Зараз співачка в Stories виклала анімований малюнок 44-річного російського екстрадного і оперного співака, професора кафедри вокалу, телеведучого, актора і педагога Миколи Баскова, на тлі якого грає його власна нова пісня під назвою "забувай".
У композиції співається про те, що він тоне, йдучи в її обіймах на дно. Микола шукає її сяйво і обов'язково його знайде.

"Боляче не втрачати, боляче не знайти. Тисячі причин сипати рани сіллю. Плакати від любові мене навчи. Я тебе не забув, я тебе запам'ятав", - співається в переході до приспіву.

Нова пісня Миколи Баскова, скріншот: Instagram Stories

І вже в приспіві Микола Басков показується свою оперну майстерність. Виконавець співає про те, що слід забути, якщо сильно любиш людину, відпустити його і не згадувати. Адже серцю не накажеш.

Після цього повторюються перехід і приспів і лише в другому куплеті басків з ніжністю в голосі співає: "Замість хуртовин, я в серці. До тебе без розлук-тук-тук. Якщо раптом прокинемося - згадай цей звук, мій стукіт".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, Лобода раптово заговорила про почуття і розбурхала фантазію фанатів: "Особливе відео"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода розповіла про неможливі стосунки і розбите кохання: у нього дружина і дитина

Знай.ua писав, Лобода, напившись свого "Молока", вийшла розхристаною на сніг: "Ви готові?"