Український футболіст Артем Мілевський, який є нападником футбольного клубу "Минай" (Закарпаття), розповів про майбутній матч з київським клубом "Динамо".

Його заява з'явилася на офіційному сайті "Міная".

Відомо, що в неділю, 7 березня, відбудеться матч між київським ФК "Динамо" і закарпатським "минаєм" в рамках 17-го туру української Прем'єр-Ліги. Нападник" Миная "Артем Мілевський, який раніше грав на боці" біло-синіх", розповів про відчуття від майбутнього змагання.

"Так, я колись говорив, що буду грати тільки за свій рідний клуб, але так склалася ситуація, що буду грати проти них. Маємо те, що маємо. Звичайно, я чекаю цього матчу, хочеться всіх побачити, привітатися, згадати якісь історії", - заявив Мілевський.

Артем Мілевський / фото: ФК "Минай"

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Він зазначив, що хотів би побачитися з Олегом Гусєвим і Огненом Вукоєвичем. Футболіст також не виключає можливість зустрічі з тренером "Динамо" Луческу Мірче, проте не знає, чи буде у них час поспілкуватися.

"Подивимося, чи буде можливість поспілкуватися з Луческу, яка буде обстановка, у кого буде який настрій", - зазначив нападник.

На закінчення футболіст заявив, що не впевнений у перемозі над київським клубом, проте знає, що "Минай" дасть хорошу відсіч своїм суперникам.

"Минай зможе дати бій киянам, тим більше вболівальники прийдуть. Чи буду святкувати, якщо заб'ю? Ні, не збираюся", - уклав Мілевський.

Нагадаємо, що дружина футболіста Ібрагімовича згадала знайомство з суперзіркою: заблокував Хелену своїм Ferrari.

Як повідомляв портал Знай.иа, зірка збірної України Степаненко похвалився міцним шлюбом: "ця дівчинка зробила мене татом...".

Також Знай.иа писав, що дружину футболіста Павла Мамаєва знайшли без свідомості: коханка чоловіка загрожує їй судом.