Студенти, кадр з відео

У МОН займуться працевлаштуванням випускників вишів: "Процес нелегкий і нешвидкий"

У Міністерстві освіти і науки України планують розпочати моніторинг працевлаштування випускників вищих навчальних закладів. Одним із завдань системи називають облік цього чинника при розподілі фінансування між навчальними закладами.

Ціни на бензин, скріншот: YouTube

Ціни на бензин в Україні різко рвонули вгору, експерти прогнозують подальше зростання

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

В Україні за останній тиждень значно подорожчав бензин і дизельне паливо. Так, середня ціна по країні бензину А-92 і А-95 зросла на 11 коп./л і склала відповідно 27,32 грн / л і 28,33 грн / л, в той час як дизельне паливо подорожчало на 10 коп./л і тепер продається в середньому за 27,73 грн/л).

Монобанк, фото з відкритих джерел

Monobank робить з українців шахраїв і блокує назавжди

Українець поскаржився на відмову Монобанку в подальшому обслуговуванні після того, як став жертвою шахрайства. За словами чоловіка, нещодавно він став жертвою шахрайських дій, про що його повідомив Монобанк. Українець повідомив, що співробітники банку зв'язалися з ним близько 21-22:00 і повідомили, що існує підозра в шахрайстві, оскільки з його карти було переведено певну суму.

Золотошукачі в Конго, скріншот: YouTube

Копають лопатами, кирками і руками: найбіднішу країну світу наповнила лихоманка

У Демократичній Республіці Конго місцеві жителі виявили гору, яка може на 90% складатися із золотої руди. Після дивовижної знахідки всі жителі найближчих поселень збіглися до підніжжя Лухіхи, розташованої в провінції Південне Ківу. Люди жадібно добували золото лопатами, кирками, а деякі просто руками.

Вакцинація - фото МОЗ України

Міністр Степанов порадив українцям слідувати шляхом Далай-лами

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов закликав українців не боятися вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19, поставивши у приклад Далай-ламу XIV, який вже зробив собі щеплення. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

"Колаборантам COVID-19 присвячується: Далай-лама вакцинувався Covishield. Не слухайте дурниць, робіть мудрий вибір. Будьте як Далай-лама)", - йдеться в публікації глави МОЗ.