На новому українському шоу "Ліпсінк батл", де зіркові учасники пародіюють своїх колег, з'явилося цілих чотири Тіни Кароль, які виконали пісню"Вище хмар".

Відповідний ролик з'явився на сторінці шоу в Instagram.

Відомо, що в суботу, 6 березня, на українських телеекранах з'явилося нове шоу "Ліпсінк батл". Суть його полягає в тому, що різні українські зірки з'являються на сцені в образі відомих виконавців і пародіюють їх сценічні виступи. Учасники вступають в батл по парах, а в кінці випуску глядачі вибирають кращих з кращих.

Цього разу у фінал потрапили: комік Юрій Ткач, Олександр Еллерт і тенісистка Еліна Світоліна. Всі вони виконали популярну пісню Тіни Кароль" Вище хмар", представивши в різних образах в залежності від періодів її творчості. В кінці і сама співачка вирішила приєднатися до своїх "конкурентів", разом виконавши культовий твір.

Глядачі були в захваті від забавного номера зірок, про що говорили множинні вигуки і овації. Сама Тіна Кароль посміялася від душі після виступу учасників шоу.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

"Ткач - 🔥 🔥 🔥 кращий👏", "Тіна після карантину😅 😍", "Це просто Ваууу шоууу неймовірні емоції🔥 🔥 🔥", "Спасибі за подаровані емоції. Все легко, прикольно, атмосфера супер. Тіна-вогнище!!!! Ткач і Ласточкін - просто розрив. Вже чекаю 2 випуск!!!!",- написали шанувальники в коментарях.

Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Ксенія Мішина виступила в образі Винника, тоді як Олександр Еллерт став вусатою Брітні Спірс

Як повідомляв портал Знай.uа, гімнастка Різатдінова затьмарила Полякову на "Ліпсінк батл": "дізналися?".

Також Знай.uа писав, що Кароль і Потап пристрасно поцілувалися, поки Каменських не бачить:"Балану не показуйте".