Шлюбне життя, як відомо, не завжди буває безхмарним. Іноді партнерам доводиться долати протиріччя та знаходити компроміси щодо вирішення спірних питань. Не оминули ці випробування і подружжя українського співака Віктора Павліка та його дружини Катерини Репяхової.

Причиною для сімейних проблем стало, не мало не мало, бажання молодої жінки вдатися до косметичних операцій з метою вдосконалення своєї зовнішності.

Блогерка Катя Репяхова на фотосесії

29-річна блогерка в одному з інтерв'ю зізналася, що її обранець погрожував розлученням, щоб завадити дружині змінювати природну красу за допомогою пластичних операцій. Втім, застереження Віктора виявилися марними – торік Катерина все ж наважилася на ринопластику та підтяжку підборіддя.

"Він думав, що це буде працювати, але не працює. Важко, звикає. Я його довго готую морально. Я не раджусь, я ставлю перед фактом і все", - заявляє Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Більше того, у найближчих планах Репяхової зробити ще й маммопластику. Ось тільки цього разу вона готова почекати до появи на світ другої дитини у подружжя (нині вони виховують 3-річного синочка Михайла).

Нагадаємо, "найміть нормального стиліста": Репяхову "змішали з брудом" через недоречне вбрання

Як повідомляв "Знай.uа", "чоловіки у відносинах...": Віктора Павліка запідозрили в "походах ліворуч", Репяхова не промовчала

Знай.uа писав, Катя Репяхова показала ту частину життя з Віктором Павліком, про яку мало хто знає: "Найдорожче за все..."