Під час зйомок реаліті "У кого більше?", яке щосуботи показує Новий канал, ведучі часто йдуть на сміливі кроки. Вони долають свої страхи, переступають через власні принципи або навіть ризикують життям.

Така ситуація трапилася з Олею Манько під час подорожі на острів Суматра (Індонезія).

"На третю роботу," підставу", Макс (Максим Узол – співведучий Олі – прим. ред.) послав мене до крокодилів. Досі не можу йому пробачити, - ділиться ведуча. - Напевно, думав, що я не зможу себе пересилити, відмовлюся від роботи і таким чином нічого не зароблю, але в мені включилося "справа принципу". Зараз я сміюся, звичайно, але тоді було далеко не до сміху. Як тільки зайшла на територію такого собі притулку для рептилій, зрозуміла, що без стресу не обійдеться. На кожному кроці-Крокодили. За гратами, звичайно, але їх було безліч. Найбільше вразив гігант, який ледь помістився у своїй клітці. Йому 46 років".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Основним завданням Олі було чистити клітини крокодилів.

Популярні новини зараз

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Клітини-невисокі, а Рептилії – величезні. Тому з безпекою, як ви розумієте, все погано, - каже Манько. - Справа в тому, що крокодили дуже непередбачувані тварини. Вони начебто лежать собі каменем, а потім різко в один момент підстрибують. Ти ніяк не можеш передбачити їх дії. Я думала, що вони як мінімум вирвуть мітлу з моїх рук і зламають. Максимум-вкусять мене або мого роботодавця. Він, до речі, дуже відважна людина. Показував мені сліди від укусів крокодилів на ногах. І незважаючи на це продовжує працювати в цьому місці. Скажу вам більше: я на власні очі бачила, як він чіпає їх палицями, щоб ті посунулися або повернулися, закриває палицями їм пащу, або ще гірше – залазить майже в середину клітин. Жах".

Але прибиранням клітин робота ведучої Нового каналу не обмежилася.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал

"На території ще є огороджене озеро, де теж живе частина рептилій. Це більш дикі Крокодили, - розповідає Оля. - З ними я теж мала справу. Завдання було, на перший погляд, просте. Ми нам належало просто погодувати тварин. Але їдять крокодили не що-небудь, а качок. Живих качок! Уявляєте, як це? Просто береш качку за крила і закидаєш в центр озера. Поки вона тікає, крокодил тихенько підпливає і проковтує. Видовище не для людей зі слабкими нервами".

Раніше ми повідомляли, пацанки відкриють біль, сльози і залежності реального життя, чому будуть вчити дівчат, які опинилися на дні.

Як повідомляв "Знай.uа", змінила стать "пацанка" Шер-Марина показала себе без краплі фотошопу.

Також "Знай.uа" писав, що Пацанка Покрищук оголила груди на 8 березня і показала, як святкувати.