Масляна в розпалі, та якщо готувати одні лишень млинці, то ця страва може швидко набриднути.
Кулінарний експерт, суддя реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова поділилась рецептом дивовижно смачної страви - французька яблучна шарлотка.
"Такого ви точно бачили! Яблука всередині неї запікаються цілими, серединки я фарширую журавлиною. А тісто, воно цукрове і настільки смачне, що зупиниться неможливо!", - прокоментувала Литвинова свій рецепт в Instagram.
Шарлотка готується швидко, а від її запаху і смаку ви отримаєте гастрономічну насолоду, запевняє кулінарний експерт.
Інгредієнти для шарлотки:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Яблука - 8 шт. (800 м очищених)
Журавлина сушена - 70 м
Тісто:
Борошно - 180 г.
Яйця - 3 шт.
Цукор - 300 г.
Масло вершкове - 180 г.
Розпушувач - 15 м
Ванільний цукор - 10 г.
Форма - 24 см.
За словами Тетяни Литвинової, випікати шарлотку потрібно при температурі 180 градусів 20 хв.
Потім ще 30 хв при температурі 160 градусів. І ще 20 хв - при температурі 180 градусів.
Нагадаємо топ найбільш незвичайних рецептів млинців на Масляну 2021
Як повідомляв портал Знай.ua, смачні млинці з ягодами до Масниці допоможуть урізноманітнити святковий стіл
Також Знай.ua писав рецепт смачних сирників з апельсиновим сиропом