Ведуча "Аферистів у сітях" Олена-Христина Лебідь у програмі влаштувала перевірку на вірність для продавця булочок. Ефір Нового каналу опублікували в YouTube.

У програмі показали історію 26-річної Яни, яка замовила перевірку на вірність для свого 29-річного хлопця Віталія. Дівчина зізналася, що її обранець дуже хороший, але їй здається, що для нього вона товстенька і він її біля себе тримає, поки не знайде дівчину схудла.

Олена-Христина вбралася в тематичний костюм Мінні Маус. На ній були чорні панчохи, рожева міні-спідниця і чорний топ з відкритими плечима. І, звичайно, вушка мишки. Образ доповнила роликами, щоб ефектно впасти в руки Віталія.

Для хлопця продумали всі деталі - дівчина сказала, що їде до Харкова до подруги, а значить вечір у нього звільнився. Йому в парку призначили несправжню зустріч із замовником, який в останній момент відмовився, але перерахував йому на карту грошовий бонус для подальшої співпраці. І в гарному настрої хлопець йшов з парку, де його і чекала Олена-Христина, яка "випадково" наїхала на нього.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Показати ще

Ведуча розповіла, що у неї день народження в стилі Міккі Мауса і попросила Віталія проводити її до місця пікніка, тому що вона погано їздить на роликах.

По дорозі Олена-Христина зробила вигляд, що у неї схопила судома і ввічливий Віталік з радістю масажував їй ногу. При цьому його дівчина Яна, яка спостерігала весь цей процес на прихованих камерах, накрутила себе і дуже гостро реагувала на кожне слово і дію хлопця, дуже переживала і майже плакала.

Однак головна провокація була попереду. Саме вона повинна показати, чи залишиться хлопець Яни вірним їй.

Він довів ведучу до пікніка і залишився, щоб трохи випити і сказати їй тост. У невимушеній обстановці він ненароком назвав Крістіночкой, а на пряме запитання, чи є у нього пара, спочатку віджартовувався, а потім сказав, що це "секрет".

Однак на пряму пропозицію продовжити вечір в джакусі і готелі, він відмовився і сказав, що у нього є дівчина і побажав Христині знайти хорошого хлопця.

"Все відмінно, ти красива дівчина. Добре вечір ми провели. Ти мені дуже сподобалася, але у мене є дівчина. Бажаю тобі знайти хлопця хорошого, щоб він тебе любив. І ти зовсім не жирна, а прикольна, струнка і спортивна дівчина", - каже Віталій Олені-Христині.

Яна прийшла в захват, що її Віталік виявився вірним і хорошим хлопцем і пройшов цю перевірку.

Раніше ми повідомляли, Олена-Христина Лебідь з'явилася в ліжку з іншим "партнером", без Розенко.

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Розенко Лебідь похвалилася подарунками і задумалася про огірки.

Також "Знай.uа" писав, що наречена Розенко Лебідь на височенних шпильках роздяглася, щоб проводити.