Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників черговою новинкою - відбулася прем'єра її довгоочікуваної пісні "Девочки рулят". Так, артистка похвалилася і одним зі своїх талантів, відзначаючи, що може з простих недорогих продуктів приготувати дуже смачні страви. Настя поділилася рецептом апетитної курячої грудки на грилі і салатом з руколою, оливковою олією, лимонним соком, солодким перцем і кукурудзою.

Обід оцінив і чоловік виконавиці, репер і продюсер Потап, який ніжно обійняв і поцілував кохану, а також трохи потанцював під її новий трек, який вже встиг стати хітом. Втім, численні шанувальники помітили на ролику і досить пікантний момент - щасливий Олексій схопив дружину за груди під час поцілунку. На фан-акаунті пари ptp._.nk з'явився той самий уривок з відео.

"Чоткий момент 🌝"

Варто відзначити, що і в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, куди Каменських виклала оригінал відео, шанувальники помітили момент і почали бурхливо обговорювати його. Також шанувальники захопилися куінарними здібностями співачки і тим, яка Настя хазяйновита.

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.