Мама Ілона Маска - Мей Маск є моделлю, дієтологом. У свої 72 роки вона знімається для Vogue, виступає з лекціями по всьому світу і нещодавно випустила книгу "Жінка, яка має план" і навіть знімає відео в TikTok.

В інтерв'ю для Wonderzine Україна Вона розповіла про те, як їй вдавалося поєднувати успішну кар'єру і виховання трьох дітей. І все це без підтримки і чоловіка.

За її історією успіху стоїть величезна робота, численні переїзди і абьюзівние відносини. Вона була в шлюбі 9 років і всі ці роки у неї було фізичне і психологічне насильство від чоловіка. Після розлучення вона самостійно виховувала трьох дітей і багато працювала. Вона консультувала як дієтолог, давала лекції і займалася моделінгом.

Мей Маск, фото з книги A Woman Makes a Plan

"Перш за все бути без пари і розлученої краще, ніж бути в жахливому шлюбі. Набагато краще. Крім цього, я дуже організована. Працювала дієтологинею, тому мені потрібно було все робити вчасно: відправляти дітей в школу, а потім вони повинні були бути готові, щоб я їх забрала. Пізніше вони вже самі добиралися додому пішки, на автобусі або велосипеді. Таким способом їм довелося стати самостійними. Я починала роботу о 7: 30 ранку і закінчувала о 7 вечора. Але працювала вдома, тому діти завжди знали, що я поруч", - говорить Мей.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

При цьому мама Ілона зазначила, як їй вдавалося не вигоряти при такому завантаженому графіку.

"Не можу сказати, що я від цього вигорала. Швидше була весь час в стресі. Це коли у тебе від цього аж болить в животі. Я боялася і хвилювалася, тому що мені треба було прогодувати трьох дітей, а заради цього-достатньо заробляти. Я не ходила в кіно, тому що не могла собі дозволити, але проблема не в цьому. Потрібно було просто достатньо заробляти, щоб вижити. На щастя, я не захворіла, ось це була б дійсно проблема. Тому намагалася підтримувати своє здоров'я", - говорить Мей.

Раніше ми повідомляли, головна жінка в житті Ілона Маска прокоментувала його союз з Граймс і народження сина, не одружаться.

Як повідомляв "Знай.uа", Мей Маск розповіла про виховання Ілона.

Також "Знай.uа" писав, що Ілон Макс показав вперше відео з новонародженим сином.