На сторінці спільноти "Батьки SOS" в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація, в якій мати одного з дітей розповіла про неприємний інцидент, що стався з її дитиною.

Вона написала звернення з надією на слушні поради. Адже в гімназії №172 у Києві, 9 березня, у восьмому класі вчитель біології зробила ліричний відступ на уроці, що не стосується теми уроку.

"Коли вилуплюються курчата, то незрозуміло де курочка, а де півень. Під час статевого дозрівання у півнів з'являється гребінь. Так і батьки стрижуть деяких дітей, щоб показати їх статеве дозрівання", - йдеться в публікації.

Приклад зачіски, фото: Facebook

І жінка зазначила, що вчителька дивилася на її сина і посміхалася. Тільки у її дитини в класі стрижка з поголеними боками. Вона прикріпила фотографію, як приклад. Після уроку до нього підійшов однокласник і брат, який теж вчиться в цьому ж класі, щоб обговорити сказане вчителем. І дитина була трохи засмучена, адже до цього подібних інцидентів з учителем не відбувалося.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Я описала кл. керівнику цю ситуацію, на що вона мені відповіла, що звернення до якоїсь конкретної дитини з боку вчителя біології не було. Після відповіді кл. керуєте я трохи в замішанні. Розумію, що довести в такому випадку щось складно, але хотілося б подібне припинити. Якщо по темі дасте поради, що можна зробити, буду дуже вдячна", - написала мати дитини.

"Батьки SOS", скріншот: Facebook

Коментарі, скріншот: Instagram (Батьки Sos)

Нагадаємо, українським школяркам запропонували надіти сукні за цукерку, батьки не вірять своїм очам: "А якщо хлопчикові?"

Як повідомляв Знай.ua, школа не пускає батьків на атестацію першокласника: мама попросила про допомогу

Також Знай.ua, керівництво школи нацькувало дітей на дівчинку за те, що відповіла на образи вчительки