Українська співачка і суперблондинка Оля Полякова розповіла про те, чому артисти були змушені їздити в Москву і що змінилося з 2014 року.

Полякова поговорила про виступ українських зірок у Росії в інтерв'ю для проекту #Connecting_Women з Інною Катющенко.

"Ситуація 2014 року зіграла тільки на руку в одному сенсі, що внутрішній ринок обернувся всередину. До цього ми вилизували московських зірок, ми їм тут платили гроші. Давайте будемо відверті. Якщо ви запрошували вести Ваню Урганта за великі гроші, то Оля Полякова йшла безкоштовно. Було це. Точно так само було на каналах", - каже Полякова.

Така несправедливість до українських зірок була повсюдною. І Оля зазначає, що московські зірки були всюди на телебаченні.

"Все було звернено туди, на той ринок. І всі наші зірки, всі артисти дивилися з відкритим ротом у бік наших сусідів. Можна було визнання отримати в нашій країні тільки після того, як тебе визнали в Москві. Ось коли ти ставав зіркою в Москві, ти вже сюди приїжджав і міг виставляти гонорари. Те що робили всі наші зірки. Вони хотіли пробитися там. І тому наш шоу-бізнес був недофінансований, він погано виглядав, він погано звучав. Тому що все це величезні гроші. Якщо тут у тебе немає фінансового обороту, якщо тут тобі не платять за це, ти не можеш далі вкладати в свої шоу, в свої костюми. Звідси зірки, які їздили на метро і ходили в стоптаному взутті", - говорить Полякова.

Популярні новини зараз

Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше ми повідомляли, смілива витівка Олі Полякової приголомшила українців.

Як повідомляв "Знай.uа", Полякова згадала про Бога, побачивши себе в дзеркалі.

Також "Знай.uа" писав, що тіло Олі Полякової кинули в пластиковий мішок.