Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

Володимир Зеленський підтримав санкції проти Ігоря Коломойського: "Україна дає здачі"

Президент України Володимир Зеленський записав чергове звернення до народу, в якому розповів про успішні засідання РНБО, санкціях проти певних особистостей та відновленні справедливості в державі.

Школа, скріншот відео

Українські батьки повстали проти карантину: вимагають пустити до школи

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Президента України Володимира Зеленського просять скасувати заборону для батьків заходити в приміщення школи. Відповідну електронну петицію було розміщено на спеціальному порталі офіційного інтернет-представництва президента. У зв'язку з карантинними обмеженнями в українські школи закрили вхід батькам, щоб не піддавати педагогічних працівників на додаткові ризики інфікування. Однак не всі мами і тата з цим нововведенням згодні.

Максим Степанов - фото з Фейсбук (М.Степанов)

Степанов розповів львів'янам про плани на донорські нирки і печінку: "Вже через три роки"

Минулого року в Україні провели 118 операцій з пересадки органів. У 2021 році таких операцій має бути не менше 250. Про це під час свого візиту до Львівської клінічної лікарні швидкої допомоги заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Кредит у банку, кадр з відео

Шахраї беруть онлайн-кредити на імена українців: як захистити себе і свої гроші

Онлайн-кредит в мікрофінансовій організації можна взяти просто-зареєструватися на сайті МФО і внести всі необхідні дані. Процес недовгий і нескладний, тому цим все більше користуються недобросовісні особи ‒ шахраї. Про алгоритм дій розповіли у Facebook Міністерства юстиції.

курс валют, фото unian

Курс валют на 13 березня в Україні значно підняв євро перед вихідними

Національний банк України (НБУ) опублікував курс валют на 13 березня 2021 року. Згідно валютного курсу, євро і долар виросли перед святами, причому європейська валюта неабияк підскочила. Так, долар піднявся на 4 копійки в порівнянні з попереднім банківським днем (11 березня) і зупинився на позначці 27.74 грн/$. Таким чином американська валюта знаходиться нижче психологічної позначки в 28 грн.