Світлана та її співмешканець / фото: 0629

П'яна горе-мати побила вчителів і виламала двері школи заради свого чада: "Просто не зміг її утримати"

У Маріуполі п'яна мати другокласника побила співробітників школи і намагалася виламати двері до навчального закладу. Повідомляється, що інцидент стався в місті Маріуполь, Донецької області. 32-річна мати учня ЗОШ № 34 Світлана намагалася увірватися до навчального закладу в нетверезому стані.

Карантин в Україні, кадр з відео

В Україні "почервоніли" чотири області: МОЗ оновив карантинні зони

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

У восьми областях України показник госпіталізації населення перевищує 60 на 100 тисяч. Так, згідно з новим поділом, у червоній зоні опинилися Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська та Чернівецька області. До помаранчевої зони потрапило місто Київ та 8 областей.

Катастрофа Ан-26

Український літак зазнав аварії, є загиблі: не долетів до аеропорту

У Казахстані зазнав аварії літак українського виробництва Ан-26, який, попередньо, належав прикордонній службі Комітету національної безпеки Казахстану. Катастрофа сталася в суботу, 13 березня, неподалік від аеропорту Алма-Ати. У прес-службі аеропорту повідомили, що повітряне судно Ан-26 прямувало за маршрутом "Нур – Султан-Алма-Ата".

Володимир Зеленський, фото Офіс президента

Зеленський "всипав" за провали "слугам" на з'їзді

Президент України Володимир Зеленський виступив на з'їзді партії "Слуга народу". Глава держави похизувався досягненнями, однак і відзначив проблеми - наприклад, вказав представникам місцевої влади, що вони повинні активно діяти в інтересах своєї громади не чекаючи розпоряджень зверху.

Церемонія отримання Україною Томосу про автокефалію

Зеленський - новий Порошенко? Філарет поставив перед президентом питання про новий Томос для України

Почесний Патріарх Православної церкви України Філарет попросив у президента Володимира Зеленського новий Томос. Філарет закликав поставити питання надання іншого статусу для української церкви до майбутньої зустрічі з Варфоломієм. Цей крок дозволить нашій державі отримати "реальну автокефалію".