Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розповів, що потрібно їсти на Масляну і назвав найоригінальніші начинки.
В інтерв'ю Каті Осадчій він поділився не тільки найоригінальнішими начинками для млинців, а й розповів про свій досвід перевтілення в Леді Гагу для проекту "Ліпсінк батл".
"У кадрі я тупо Вєрка Сердючка. Всім кажу: хлопців, не не я Леді Гага. Все: Вєрка Сердючка. Це було дуже дивно. Але Леді Гага вона вцілому така: дівчина, трохи не дівчина. І я такий небагато. І ми такі незрозумілі. І схожі енергетичні рівні. Ці всі рухи. Хаос. І мені стало так круто, я відчув, що це я", - зізнався Клопотенко.
Осадча поцікавилася, як він, як найоригінальніший шеф-кухар в Україні експериментував з начинками вареників і млинців на Масляну.
"Традиційно в Україні раніше брали огірки і маринували в меду. Квашені огірки, замариновані в меду в млинець. Це дуже круто і дуже класно. Потім є такі вареники з піском. Береться смалець і в нього додається багато борошна і він стає таким, як пісок. Додаєш в вареники і пробуєш. І на зубах такий хороший, незвичайний пісок. Додаєш ще туди мак і у тебе виходять вареники з піском і маком", - каже Клопотенко.
Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч
Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
"Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
При цьому шеф-кухар розповів, що традиційно на Масляну потрібно їсти вареники, але у нього теж душа просить млинців.
Раніше ми повідомляли, Євген Клопотенко розкрив секрет незвичайного рецепта млинців, на Масляну впорається кожен.
Як повідомляв "Знай.uа", Клопотенко розкрив рецепт кращих курячих крилець барбекю.
Також "Знай.uа" писав, що Євген Клопотенко пригостив своїм борщем Тараса Шевченка.