Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 97/2021 з нагоди Дня українського добровольця, тим самим нагородивши державними нагородами городян, які виявили особисту мужність у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету України.

Орденом "За мужність" III ступеня були відзначені 67 добровольців. З них 64 - посмертно. Серед нагороджених українців є члени Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор", Організації Українських Націоналістів, батальйонів територіальної оборони "Айдар" і "Донбас". Про це йдеться на сайті глави держави.

Володимир Зеленський, кадр з відео

"Слава героям-добровольцям, які у вирішальний момент стали на захист нашої свободи і показали приклад нескореності для всієї України", - заявив Володимир Зеленський.

Ще відзначили членів батальйонів патрульної служби міліції особливого призначення "Чернігів" та "Шахтарськ", Української добровольчої армії, окремої Добровольчої роти "Карпатська Січь" та диверсійно-розвідувального підрозділу "Патріот".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Скріншот: president.gov.ua

Нагадаємо, командувач ООС терміново звернувся до українців через путінську агресію на Донбасі: "Дата обрана"

Як повідомляв "Знай.ua", найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів, не вщухають ні вдень, ні вночі

Знай.ua писав, окупанти йдуть на антирекорд щодо порушень на Донбасі: воїни ЗСУ втратили бійця через снайпера. Чотирнадцять порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню.