Анатолій Анатоліч насолоджується Мехіко, столицею Мексики.

Про це ведучий розповідає у своїх сторіз й постах у соціальній мережі “Інстаграм”.

Якщо в сторіз можна побачити вулиці, дерева, машини, а також їжу, яку демонструє Анатоліч, то в постах можна детально роздивитися мурал, тату ведучого, а також дізнатися, що є спільного між Мексикою і Україною.

Анатоліч опублікував світлину, на якій позує у блакитній сорочці з коротким рукавом і візерунком. Чоловік підперезаний чорною бананкою, а образ завершують окуляри. Чоловік посміхається, за ним - стіна, вся розмальована графіті. Короткі рукава сорочки дозволяють роздивитися величезну кількість татуювань чоловіка: голови Мікі-Маусів, ведмедики, якісь слова.

Ведучи написав такий пост: “Всім привіт із сонячної Мексики! Тут дуже схоже на пізню Київську весну. Краща пора року. Трохи чекаємо у себе в Києві і кайфуємо, немов ми в Мехіко”.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Анатоліч - популярний телеведучий, автор ютюб-шоу “Інтерв’юер”. Одружений, має двох доньок. Нещодавно він з дружиною Юлею оголосили про вагітність. Тепер він знімає україномовне тревел-шоу для каналу “Україна”.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зважився назвати стать майбутньої дитини: "Все очевидно".

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт показав Анатолічу, що насправді творилося з Мішиною на "Холостячці": "Ні, не моє".