Українська дитяча письменниця, політичний активіст і захисниця всього українського Лариса Ніцой знову почала розмову про те, як відрізняються діти і батьки в різних регіонах країни.

Підтверджуючи свій скандальний статус Ніцой спровокувала розмову про віру в Бога і про те, як діти вітають вчителів у школах, використовуючи ім'я Ісуса Христа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Лариса Ніцой, кадр з відео

"Львів стрімко зросійщується. У Києві в групі "Батьки SOS" нещодавній скандал: директор однієї київської школи ввела традицію - вранці перед уроками всі учні виконують молитву за Україну. Що тут серед батьків цієї групи почалося! Директора вигнати! Як вона посміла!

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Показати ще

Мені навіть цікаво стало, що ж там за молитва? Виявилося, вірш, в якому "просимо у Бога миру для України і процвітання". Там не названо ім'я Бога. Сказано узагальнено. Здивувалася такій агресії батьків, мабуть, вони не знають, що в Україні є духовний гімн, який виконують на різних державних урочистостях "Боже, великий, єдиний, нам Україну храни...".

А скільки криків по інших школах і містах про предмет християнська етика, де говориться багато про сім'ю, про відносини, про любов до людей. Ні! Ми без Бога жили і будемо жити!... Живіть.", - пише Лариса Ніцой радіючи тому, як на "західній" Україні святкують "День Злуки".

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Публікація Лариси Ніцой, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Лариса Ніцой розповіла про непоправну втрату для України: "Я так і не встигла".

Як повідомляв Знай.uа, Ніцой розповіла несподівану дитячу історію про Путіна: "...і помер".

Знай.uа писав, Ніцой показала, як українські діти перетворюються з Колі на Миколку, мрія здійснилася: "Московську мову тут не вчать...".