Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала кумедний ролик, на якому позувала в стильному вбранні, що складається зі спідниці-міді чорного кольору з високим розрізом на нозі, яскраво-рожевого блейзера-оверсайз і напівпрозорого білосніжного топа. Зірка доповнила образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах, блиснувши стрункими ногами.

Наталя взяла участь в популярному челленджі, де повинна була стрибати, потрапляючи в такт ритмічній музиці. Могилевська не змогла стримати щирої посмішки, а шанувальники відзначили, що у виконавиці відмінно виходить.

Варто відзначити, що раніше подібним челенджем вже підкорювала соцмережу зіркова подруга знаменитості Оля Полякова. Тоді співачка рухалася у високих ботфотах на підборах, мріючи "настрибати мільйон переглядів", що їй вдалося за досить короткий проміжок часу.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Я дуже старалася 😅 🎀 "

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".