Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих кадрів зі свіжої фотосесії, позуючи у відвертому вбранні і рекламуючи бренд одягу, амбасадором якого є не перший рік. Так, красуня сиділа в одній зі студій Майямі на високому барному табуреті, надівши лише сіру міні-сукню з відкритими плечима і глибоким декольте і високі срібні ботфорти.

"Космічний" образ Настя доповнила вечірнім макіяжем з акцентом на очах і зачіскою із зібраним у високий хвіст довгим волоссям. 26-річна зірка приймала різні пікантні пози, не упускаючи можливості продемонструвати пишні груди і масивні сідниці, якими, за словами моделі, її нагородила природа.

Варто відзначити, що у Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, а в коментарях під гарячими кадрами тисячі чоловіків засипають красуню компліментами. Дівчина не раз намагалася довести, що груди, обличчя і сідниці у неї натуральні і ніяких пластичних хірургів вона не знає, однак і ці спроби не увінчалися успіхом.

Також зірка любить "підрехтувати" в різних додатках для ретуші сліди целюліту, ліпосакції або й зовсім ніс, який здається їй широким. У Instagram Настя "виблискує" в так званих викриваючих пабліках, які створюються для того, щоб люди перестали наслідувати неіснуючі стандарти краси.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертій фотосесії.