Стало відомо про те, що блогеру вдалося потрапити під саркофаг ЧАЕС, і він зняв про це ролик на свій You Tube канал. Всього за тиждень йому вдалося набрати понад 800 тисяч переглядів.

Таким чином повідомляється, що Владу Резнову вдалося дізнатися, що ж відбувається там через 35 років після злощасної аварії, а також те, як живуть співробітники станції.

Бункер, фото: скріншот з відео

Спочатку хлопця провели в бункер, де можна сховатися в разі небезпеки. Навіть якщо на ЧАЕС трапиться ще один вибух, там можна буде вберегтися від цього.

Як повідомляється, станом на сьогоднішній день там працює все ще 2500 осіб, а на територію самої ЧАЕС заборонений вхід у своєму одязі, тому блогеру видали спеціальну форму.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Роздягальня ЧАЕС, фото: скріншот з відео

Влада Резнова завели в блочний щит управління третього блоку. Там співробітники керують самим реактором. Як зізнався сам хлопець, все виглядає як в серіалі» Чорнобиль " від студії НВО.

БЩУ 3, фото: скріншот з відео

БЩУ 3, фото: скріншот з відео

Далі вони вирушили в четвертий енергоблок, те саме місце, де 35 років тому прогримів вибух. Блоковий щит управління там відрізнявся сильно. Все було демонтовано через радіацію, і залишилася сама основа конструкції.

БЩУ 4, фото: скріншот з відео

Довго там перебувати було не можна, так як всього в двадцяти метрах звідти знаходиться підірваний реактор.

БЩУ 4, фото: скріншот з відео

Після вибуху побудували розділову стіну між третім і четвертим блоком, і поруч був встановлений Меморіал пам'яті Холімчука Валерія. Він став єдиною людиною з усієї команди, якого не знайшли після вибуху. Четвертий енергоблок став його останнім притулком.

Меморіал В ЧАЕС, фото: скріншот з відео

Провели автора відео до третього реактора, який повністю ідентичний з четвертим. Тепер, вибухнуло Приміщення повністю залито бетоном.

Реактор третього блоку, фото: скріншот з відео

Після відвідування потрібно обов'язково пройти перевірку радіаційного фону, щоб зрозуміти, чи ніяк не відбилося це на людині.

ЧАЕС, фото: скріншот з відео

Влад Резнов зізнався, що в захваті від екскурсії, і поки не відвідаєш це місце самостійно, не усвідомлюєш всіх масштабів аварії.

Влад Резнов, фото: скріншот з відео

Раніше портал Знай.ua писав про те, що над Закарпаттям помітили живий ключ, Птахи зворушливо попрощалися з людьми: "До весни" Перелітні птахи з наближенням холодів поспішають у вир.

Також портал Знай.ua писав, що Чорнобиль наповнили "радіоактивні" Метелики: "розміром з птицю" У Чорнобилі помітили рідкісних метеликів.

Також портал Знай.ua писав, що на Закарпатті ведмедів готують до зимової сплячки-клопоту більше, ніж з дітьми.