Відомий український актор і зірка серіалу «кріпосна» Тарас Цимбалюк поділився з фанатами новим фото і хорошими новинами. Він розповів про проект, в якому зараз знімається.

Таким чином повідомляється, що актор опублікував відразу дві нових фотографії, які були зроблені на знімальному майданчику серіалу «кріпосна». Зараз йдуть зйомки третього сезону, і Тарас Цимбалюк трохи повідав про це.

На знімках він в серіальному образі і спеціальному Гріммі.

Як розповів молодий актор, їм вдалося вже зняти більшу частину нового сезону, але, попереду ще три місяці зйомок.

Пост Тараса Цимбалюка, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Без інтриги звичайно ж не обійшлося: "Скажу одне: таких поворотів в сюжеті ви сточно не очікуєте! Буде як ніколи цікаво🎬"

Прем'єра має відбутися вже цього року, восени на телеканалі СТБ. Серіал досить популярний в Україні, тому, глядачі з нетерпінням чекають, щоб дізнатися, які сюрпризи їм підготували сценаристи.

Раніше ми повідомляли, Цимбалюк з "Танців з зірками" підкорив голим тілом навіть хлопців. Але зараз Тарас все ж опублікував знімок з розстебнутою сорочкою, завдяки чому можна розглянути прекрасну фігуру актора.

Як повідомляв "Знай.uа", зірка" кріпак " Цимбалюк показав свої інтимні тату. Актор поміркував в Instagram про те, як важливо правильно тренувати своє тіло в спортзалі, звертаючи увагу на індивідуальне сприйняття фізичних вправ.

Також "Знай.ua" писав, що колега Мішиної по кріпосній виявився "шаманом", вчора ніс розбив, сьогодні цілий і неушкоджений.