Катерина Кухар в халаті розповіла про прекрасне місто, в яке вирушила на виступ.

Прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу" Танці з зірками " Катерина Кухар опублікувала фотографію з готельного номера з видом на Оперний театр на тлі оберемка тюльпанів.

Балерина розповіла про те, які емоції у неї викликає щоразу поїздка до Львова. Вона зазначає, що це місто все так само прекрасне і ніколи не залишає байдужим.

"Поїздки до Львова ніколи не залишають нас байдужими. Місто побудоване в 1256 році Королем Данило Галицьким і подароване своєму синові Леву (до речі, саме на честь сина Короля, Львів отримав свою назву), майже через 800 років так само прекрасне і кожному дає те, що йому потрібно", - пише Кухар.

Катерина Кухар, фото: Instagram

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Катерина згадала, що на вихідних до пандемії тут було не проштовхнутися, адже туристи з Європи прагнули сюди прогулятися старовинними вуличками і випити кави в одній з тисячі кав'ярень.

"Навіть Голлівуд замовляє спецефекти для своїх кінокартин саме у Львові. Такі популярні фільми, як "Гаррі Поттер", "Халк", "Спайдермен", отримали своє програмне забезпечення в місті Лева. Ми сповна насолодилися містом! Але головною визначною пам'яткою цих двох днів стали гості наших виступів, які подарували нам незабутні емоції! Львів, дякую за душевний прийом! Вже сумую", - написала Кухар.

Раніше ми повідомляли, Кухар показала їх улюблені з чоловіком пози.

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік Катерини Кухар влаштував балерині неймовірний сюрприз до 39-річчя, мріє кожна.

Також "Знай.uа" писав, що Катя Кухар не встояла перед чарами молодої зірки "голосу" і віддалася в руки хлопцеві на вечірці.