На офіційному сайті Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України в м. Києві з'явилася інформація про пожежу в будівлі Київського національного університету будівництва та архітектури (КНУБА) на вулиці Просвіти, 5.

Пожежні рятувальники вже прибули на місце, проте не можуть дістатися спецтехнікою до безпосереднього місця пожежі через торгаші на ярмарку. Оперативно-координаційний центр отримав повідомлення про пожежу в гуртожитку о 14:04. На місце події відразу ж були направлені пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним рангом виклику.

Фото: Головне управління ДСНС України у м. Києві

"По прибуттю перших бойових розрахунків було встановлено, що загоряння виникло в одній з кімнат на 3 поверсі 3-поверхової будівлі. Пожежники відразу приступили до гасіння пожежі та евакуації людей. О 14:29 пожежу було локалізовано та о 14: 50 ліквідовано. В ході ліквідації пожежі, з 3 поверху були евакуйовані 6 осіб за допомогою триколінних сходів. Решта мешканців гуртожитку покинули будівлю самостійно до прибуття рятувальників", - йдеться в повідомленні на сайті Головного управління ДСНС.

На місці події було залучено чотири одиниці пожежної техніки та 20 чоловік особового складу. В результаті з'ясувалося, що жертви і постраждалі відсутні в результаті пожежі. Тепер причину виникнення вогню встановлюватиме слідство.

Нагадаємо, літак врізався в рухомий автомобіль, всюди уламки і полум'я: є загиблі

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві машина перетворилася на палаючий факел посеред дороги: гасили, як могли

Знай.ua писав, сім'я з Австралії ледь не позбулася будинку на колесах через пожежу: всьому виною кришталева куля