Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотко, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 675 тисяч осіб.

Зовсім недавно 39-річна знаменитість розповіла про те, що вирушила зі своєю старшою дочкою Златою, яка народилася 17 лютого 2006 року в Лондоні від британця Ніла, в жіночий вікенд, вибравши при цьому грузинську столицю Тбілісі.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Разом з молодою красунею Ольга Фреймут оселилася в п'ятизірковий готель "Білтмор" і поділилася з шанувальниками в Stories видом з вікна. Готель представляє з себе велику скляну будівлю, розташоване в історичному і культурному центрі столиці - на проспекті Руставелі.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Найімовірніше, телеведуча з дочкою оселилася на одному з верхніх поверхів, з яких і відкривається приголомшливий вид на все місто.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Ольга Фреймут показала свою любов без натяку на чоловіка. Ольга Фреймут постала на сходинках, елегантно притримуючи краю шати, і показуючи всю свою жіночність в цій позі.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Фреймут видала правду про всіх своїх чоловіків: "Це був період рагульства". Як відомо, старша дочка Ольги народилася від відносин з британцем Нілом Мітчеллом.

Знай.ua писав, Ольга Фреймут розстебнула блузочку і спокусила чоловіків: "Люблю на Говерлі". Зірка одягнена в білу блузку з розстебнутими верхніми гудзиками і сині джинси.