14 березня 2021 року на російському телеканалі "ТНТ" паралельно українському шоу стартував аналог "Холостяка" за участю всіма відомого репера Тіматі. Тоді як на проекті "СТБ" головний герой - харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Ведучим "Холостяка" з Росії виступає виступає Микита Добринін. І зараз Тіматі вибачився перед своїми шанувальниками і фанатами проекту, так як змушений закрити шоу достроково. Адже вже був розсекречений фінал.

Тіматі, скріншот: Youtube

"Вибачте. Я змушений закрити проект "Холостяк" 🥀 тим більше ви вже розсекретили фінал(((", - написав він у підписі до публікації.

Тіматі, скріншот: Instagram

Тіматі, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

"Ддорогі дівчата, блогерші, інфлюенрсерші. Я прочитав величезну кількість постів, де ви обговорюєте вийшов тиждень тому восьмий сезон "Холостяка". Я дуже радий, що через 8 років ви нарешті дізналися в такому обсязі і кількості, що існує такий формат і він вкрай популярний на російському телебачення. Дуже шкода, що ваші почуття образив цей випуск. І я вловив такі тонкі феміністичні нотки в ваших публікаціях: яким чином і Чому дівчата в розмірі десяти чоловік повинні боротися за якогось бородатого чувака, це ж в корені неправильно. Невже вони знайшли себе на смітнику, як вони себе так ведуть. Багато обурень і обурення. Мені не залишається нічого, як видалити з Youtube перший випуск. Я його видаляю і бажаю вам гарного дня. Не ображайтеся на мене", - говорить Тіматі в опублікованому відео.

Нагадаємо, учасниці можуть не намагатися? "Холостяк" почав загравати до дівчини з робочого персоналу

Як повідомляв "Знай.ua", ЗМІ знайшли в Українки Віри Брежнєвої та "холостяка" Тіматі спільних батьків: "Брат"

Знай.ua писав, Микита Добринін став ведучим російського "Холостяка" і намагається приховати це від українців