Стало відомо про те, що Дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова пішла в декрет. Тепер, артист змушений справлятися зі своїми обов'язками без дружини.

Таким чином повідомляється, що на даний момент дівчина перебуває на відпочинку в Єгипті, і як вона сама розповіла в своєму Instagram-пості, вчиться зараз делегувати обов'язки.

"Поки не зрозуміла, наскільки мені це подобається і виходить. Незвично, коли концерти, тур проходять без мене - ділиться Реп'яхова переживаннями.

Але, дівчина прекрасно розуміє, що зараз їй в першу чергу потрібно піклуватися про здоров'я малюка, і про себе, тому і пішла в декрет.

У своїх передплатників, зокрема у молодих матусь вона запитала, чи важко було розлучатися з роботою через Декрет.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Нагадаємо, що про поповнення в родині Віктора Павлика стало відомо в січні цього року. Пара довго зберігала цей секрет, але, коли приховувати було вже неможливо - довелося розповісти.

У пари в середині червня повинен народитися син, якого вони назвуть Михайлом. Це буде перша спільна дитина для сім'ї, і первісток для дівчини. У Віктора Павлика є діти від попередніх шлюбів.

Нагадаємо, вагітна Дружина Віктора Павлика засумувала перед пологами: "Вже 90 сантиметрів"

Як повідомляв " Знай.ua", молоденька Дружина Віктора Павлика показала їх нову сім'ю: на фото вже троє

"Знай.ua" писав, вагітна Реп'яхова показала ідеальний ранок з Віктором Павликом: ось це сосисочка. На цей раз в розділі сторіс на своїй сторінці в Instagram Реп'яхова виклала відео їх з чоловіком сніданку.