Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість показала, як проводить час з сім'єю, відпочиваючи в спекотних краях, насолоджуючись теплим сонечком, піщаним пляжем і блакитною водою. Так, артистка позувала разом зі своїми доньками: старшою, Євою, і молодшою, Тільдою, примірявши яскраво-червоне міні-бікіні, вузькі сонцезахисні окуляри, а також світло-сіру накидку, яку недбало спустила з плечей.

Зірка ніжно посміхалася на камеру, тримаючи на руках молодшу доньку, обличчя якої вперто приховує від сторонніх очей. При цьому красуня трепетно зізналася своїм дітям в любові.

"це любов❤️"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю Світлани компліментами: "а 3-го нам коли чекати?😂 ❤ ️ ", "Неймовірні❤️", " які у Вас гарні ноги😍 🔥 🔥", " прекрасні😍❤️"," найсолодші та найулюбленіші Мама з доньками😍 😍 😍", " така лапочка!🌺 Малятко🎈 🎈 🎈", "лапочки" що ще сказати ❤️❤️❤️ 👏👏👏", "щастя😍❤️ справжнісіньке @lobodaofficial", " що може бути прекрасніше цих обнімашек)))❤️🔥🔥🔥🙌", "які красиві!🥺❤️".

Популярні новини зараз

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.