Українська співачка Таїсія Повалій, яка розчарувала велику кількість українців своєю лояльністю до Росії і російської сцени після анексії Криму, продемонструвала фото при повному параді.

Відповідна публікація була розміщена на її сторінці у соціальній мережі "інстаграм".

56-річна жінка одягнула кофтинку з асиметричним кроєм і великою кількістю складок, розпустила волосся і вклала його в охайну зачіску. Образ зірки доповнив макіяж - співачці зробила акцент на очах: підвели очі темним олівцем, розтушували його, а також використали велику кількість тіней темних відтінків.

Свою світлину жінка підписала так: “Смокі макіяж. Куди рванути?”

Привертають увагу і смайлики, які поставила співачка після свого запитання. Там є і пес, іскорки, дівчинка-танцівниця, а також райдуга — ймовірно, символ ЛГБТ. Незрозуміло, чи Повалій хотіла продемонструвати свою підтримку цій групі, чи банально не знає чи надає значення конотаціям символів, якими користується.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Підписники і фанати співачки в захваті як від її макіяжу, так і від неї самої: “Красуня! Мегаталант!”, “Супер! Просто чудова, ніжна й чарівна. В гості! На зустріч з приємними серцю людьми!”

Нагадаємо, Повалій після повернення в Україну "схаменулася" через роки й у всьому розкаялася: "Страждала і падала"

Як повідомляв Знай.uа, Таїсія Повалій зізналася в любові особливому чоловікові, і це не Ліхута: "скільки свого ти вклав в моє... ".