Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, взявши участь у рекламній кампанії українського бренду взуття, з яким створила спільну колаборацію. Так, артистка постала перед камерою в світлі проекторів, демонструючи на собі нову колекцію туфель-сабо з квітковим принтом рожевого, хакі і жовтого кольорів.

Красуня також приміряла брючний костюм чорного кольору, що складається з блейзера-оверсайз, міні-топа і облягаючих лосин, доповнивши образ нюдовим макіяжем, зібраними назад волоссям і аксесуарами у вигляді золотих сережок-кілець. Зірка демонструвала струнку фігуру на тлі з масивними різнокольоровими медузами, грала з мильними бульбашками і розкидала папери, пропонуючи не відступати від своїх рішень і не боятися змін.

"Це - твоя забаганка.
Ти - любов.
Ти - сама собі свято."

Фолловери не пройшли повз: "так кайфую від цього ролика🤤 ти тут така інша💔", " яка ж гарна квітка на фото на ім'я Тіна❤️", " Ваау😍", " з цим макіяжем інша, босоніжки супер!", "Такий голос 🤤", " Lady Boss😎 🔥".

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату