Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість після розлучення з російським бізнесменом Олександром Комковим підтвердила романтичні стосунки з 37-річним актором Романом Полянським, а тепер ще й випустила новий альбом GROSU, де зібрала хіти останніх двох років.

Так, артистка вирішила ще й кардинально змінити образ, з'явившись на відео в своїх Сторіс з абсолютно новою незвичайною зачіскою. Красуня, яку численні шанувальники звикли бачити в елегантних вбраннях і з довгим прямим волоссям, вирішила поекспериментувати, зробивши селфі з великою кількістю об'ємних маленьких кісок на голові, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу.

instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

При цьому Аліна приміряла тепле картате пальто, грайливо підморгуючи фанатам і посміхаючись на камеру. Найуважніша аудиторія Гросу також встигла помітити на її безіменному пальці правої руки срібну каблучку.

Варто відзначити, що це не перший експеримент виконавиці зі стилем за останній час - Аліна брала участь у фотосесії з грайливими кучериками, а також з'являлася на публіці з русявим каре і чубчиком.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка

Як повідомляв портал Знай.uа, розлучена Гросу не справляється з величезними платежами

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Білик омолодилася настільки, що її сплутали з Гросу